Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s talk lingerie with Triumph

Door Bieke op 20.09.2013

Shape Sensation

Omdat het nodig is of omdat je outfit erom schreeuwt heeft iedereen (no need to deny it ladies) toch minstens 1 paar in de kast liggen. I’m talking about shapewear ! Iedereen houdt ervan. Wij hebben goed nieuws! De Triumph Shape Sensation-collectie herfst/winter 2013 ligt in de winkels. Geen saaie bomma-onderbroeken die je een ganse avond beletten om diep adem te halen. Nee, nee, niets van dat, maar wel betoverende pasvormen die ook nog sensueel ogen. So bring it on.

Sexy kant en stevige stoffen zorgen voor afslankende lingerie. Het is ook nog eens onzichtbaar onder je perfect little black dress die om shapewear schreeuwt. Je kan gaan voor de 3 basic kleuren: klassiek zwart, romantisch woestijnroze of sexy nude. Wat is jou favoriet?


The Makers of Lingerie, Triumph beantwoordt met deze collectie op al onze grootste wensen. Een schitterende decolleté, slanke taille, platte buik & stevige billen en graag met zo weinig mogelijk zweetdruppels en/of door al het lekkers te moeten laten staan. Bedankt Triumph!

Met medewerking van Christelle Habimana.

Veel shopping fun Belmodo lovers

page loaded