Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Going all Lolo this winter!

Door Tiany op 20.09.2013

Who said winters were boring? Lolo The Ballerina, oftewel hét Belgische ballerinamerk, is deze winter glamoureuzer dan ooit. Je draagt deze winter niet alleen flats als je voor Lolo kiest, de wintercollectie telt namelijk ook een aantal torenhoge exemplaren.

De klassieke ballerina's hebben een metallic laagje gekregen en ook de pumps werden van heel wat bling bling voorzien met o.a. glinsters en bladgoud. Lolo vernieuwt met het gebruik van polka dots, tartan (very winter 2013!) en andere barokinvloeden. 

Mijn favorieten tussen al dat moois zijn de zwarte ponyhair pumps. Winters en toch luxueus! Ook voor de Mini-you's kan je bij het Gentse merk je gading vinden. Lolo The Ballerina ontwerpt namelijk zowel voor kids (vanaf maat 28) als oma's en alles ertussen. 

Shoppen kan via de eigen Lolo The Ballerina webshop en o.a. bij Princess in Antwerpen en A Suivre in Gent, Brussel of Kortrijk.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded