Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stockverkoop Sandrina Fasoli

Door Angelique op 19.09.2013

Vorig jaar in december kwam ons ter ore dat Belgisch label Sandrina Fasoli na 17 seizoenen de boeken toedeed. Jammer genoeg kunnen we hier niet aankondigen dat ze binnenkort de draad weer opnemen, wel dat je nog 1 laatste kans hebt om stukken te scoren van het label. Zaterdag 21 september houdt Sandrina Fasoli namelijk een exclusieve stockverkoop in Aalst.

Voor wie het label niet kent: Fasoli stond voor ultravrouwelijke, maar toch eenvoudige kledij, gemaakt uit lovely fabrics als kasjmier, angora, zijde en konijnenbont. Pieces that last, met andere woorden.


Silhouetten uit de FW2012 collectie van Sandrina Fasoli.

Michael Marson en Sandrina Fasoli, de ontwerpers achter het label beloofden eind vorig jaar nog “hun creativiteit te laten verderleven doorheen een ander universum”. Toch bleef het verassend stil rond het duo. Wel is bekend dat Marson aan de slag is als stylist en dat Fasoli in mei mommy werd. Ondertussen hopen wij stilletjes nog altijd op een 2de start voor het merk.

Wanneer? Zaterdag 21 september van 13:00 tot 20:00
Waar? De Bathyscaaf, Meuleschettestraat 74, 9300 Aalst

Foto's © Facebook Sandrina Fasoli

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded