Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mademoiselle Lien by Paprika

Door Michael op 18.09.2013

Goed nieuws voor de fashionable dames met een maatje meer: styliste Lien Degol brengt een capsulecollectie uit bij Paprika.

Lien, die je vast wel kent van In stijl met Lien op Vitaya, droomde naar eigen zeggen al een tijdje van een plus-size collectie. Deze samenwerking is dan ook het resultaat van gesprekken met Vlaamse vrouwen, haar eigen expertise, en heel wat onderzoek. Perfecte pasvormen, elegante rugpanden, goed geplaatste zakken en prints: elk detail moest goed zitten.

"Dit moest een trendcollectie worden die je elke maat doet vergeten en waar ook slanke vrouwen naar zullen grijpen." - aldus Lien Degol -

En eerlijk is eerlijk: deze gespikkelde bordeaux mantel en roestoranje shift dress doen ons al zin krijgen in de herfst. En met de zwarte oversized cardigan of faux leather legging krijgt je dagelijkse garderobe een winterproof glamour injection.

Mademoiselle Lien by Paprika kan je sinds donderdag 12 september vinden in alle Paprika-boetieks in Vlaanderen. Ook in de winkels in Bertrange, Woluwe, Villeneuve d’Ascq, Namen en Luik kan je terecht. De collectie wordt uitgebracht in maat 42 tot 54.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded