Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liu Jo Antwerp, the opening

Door Angelique op 18.09.2013

Afgelopen weekend vond weer het Antwerp Fashion Festival plaats, een 2-daagse waarop alles wat Antwerpen te bieden heeft op vlak van fashion wordt gevierd.

Sinds vrijdag 13 september hoort daar nu ook een gloednieuwe Liu Jo-winkel bij en samen met verschillende bloggers, modellen en ex-missen mocht ook Belmodo als 1ste het gloednieuwe Italiaanse modestulpje op de Schuttershofstraat ontdekken!

Er was heel wat schoon volk afgezakt naar Antwerpen om te klinken op de 126 m² aan Italiaanse chic! We spotten onder meer Véronique De Kock, Virginie Claes, Eveline Hoste, Tanja Prinsier, Nele Somers, The Mad Twins en Elke Sockeel van Fashion One


Alicia Endemann                                                     Annelien Coorevits

Maar er viel ook iets te winnen! Een outfit samenstellen, aantrekken en je laten fotograferen was al wat de aanwezige dames moesten doen om in een style battle kans te maken op € 400,- shoppingbudget! Lucky bastard van dienst was Aurélie Van HouteCongratulations! Mocht het niet op raken, Aurélie...


© Instagram Fashionclub70

Na het bewonderen van de winkel en FW2013-collectie, ging het feestje gewoon verder in de mooie Bourlaschouwburg. 

Een originele locatie, fancy fingerfood en ultra dansbare beats maakten van de opening een event waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij zijn er nog van aan het genieten!

De perfecte jeans of een gesofisticeerd jurkje vind je vanaf nu dus ook in de Schuttershofstraat 5 in Antwerpen. Wij hopen alvast op nog meer openingen, Liu Jo!

Foto's © Liu Jo by Event Photographers United.

page loaded