Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Palladium is coming to town

Door Michael op 17.09.2013

Ben je geregeld te vinden in Antwerpen, Brussel, Gent of Luik? Vergeet dan tijdens het shoppen niet goed om je heen te kijken. Palladium Boots en schoenenwinkelketen Take Off slaan namelijk de handen in elkaar voor een speciale winactie featuring Palladium! Hell yeah!

In de deelnemende steden zal je in een aantal straten waslijnen vol Palladium boots zien verschijnen. Beschouw die als het startsignaal voor een kleine schattenjacht ... naar Palladium magneten.

Die magneten zullen over de hele stad verborgen zitten. Als je er 1'tje kan vinden, rep je er dan meteen mee naar de dichtstbijzijnde Take Off-winkel, want daar krijg je een winterse beanie! Check hier alle Take-Off stores. Opgelet: enkel Antwerpen, Brussel, Gent of Luik spelen mee!

Heb je een gouden magneet? Dan ben je extra lucky en mag je een paar Palladium boots uitzoeken.


Palladiums stoere boots zijn perfect voor herfst- en winterweer. Warme, droge, anti-slip stylish voeten, dat is een vermelding waard!

Goed nieuws want ook Belmodo mag enkele magneten verbergen voor jou! Hou de Belmodo Facebookpagina goed in het oog, want vanaf donderdag 19 september 2013 verschijnen er dagelijks 2 tips over de locatie van de Belmodo magneten ... Keep your eyes open en misschien win jij wel een warme beanie of een paar coole Palladium boots!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded