Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lookbook love: Paule Ka

Door Tiany op 16.09.2013

Paule Ka's nieuwe colectie est arrivée, en alles straalt weer dat ondefinieerbare Parisienne-gevoel uit. Ontwerper Serge Cajfinger haalde, net als bij de zomercollectie, veel inspiratie bij de sixties. Het resultaat? Een prachtige collectie vol minidresses, knitwear en debardeurs, grote zonnebrillen en hier en daar een beetje tijgerprint. Die grijze trui met blauwe streep krijgt alvast een plaatsje op het lijstje met perfecte winter basics!

Als je net als ik een gigantische verslaving hebt aan jassen en vestjes, dan kan je hier je ogen uitkijken. De lichte camel coat, gecombineerd met een wit hemd, nonchalant vestje en laklederen loafers: effortlessly chique. Ook de oversized rode mantel met gesp, de cropped tuxedo-blazer en het veelkleurige korte jasje mogen van mij zo hun weg vinden naar mijn kleerkast...

Voor wie zich al wil verheugen op de feestdagen is er ook de nieuwe Black Carpet-collectie. Black Carpet is de avondlijn van Paule Ka, vol rode loper-fähige jurken. Zwart en gedrapeerd, wit en clean, of schitterend goud mét kerstcadeautjes-strikken: there's something for everyone.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded