Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kasia Struss x Diesel Black Gold

Door Koen op 16.09.2013

Na Hanneli Mustaparta - een van onze favoriete bloggers en allround girl crush die Diesel Black Gold vorig seizoen strikte voor hun campagne - kan het niet meer beter, dachten wij. Maar met Pools topmodel Kasia Struss, komen ze toch wel aardig dicht in de buurt.

Kasia, eigenlijk Katarzyna Strusinska geheten, is not just any model. Toen ze haar debuut maakte in 2007, rankte Style.com haar als een van de top 10-nieuwkomers. Ondertussen sierde ze several Vogue-covers en liep ze shows voor MiuMiu, Chanel en Dior - just to name a few. Met haar uitgesproken juk- en kaakbeenderen heeft Struss de perfecte tough girl-uitstraling voor DBG.

"Shot in black and white, the graphic composition enforces the irreverence and strength through the confident pose; creating a new Diesel Black Gold icon." - aldus Andreas Melbostad, Creative Director Womenswear DBG -

De campagne bestaat uit 6 zwart-wit beelden met fall looks ontworpen en gestyled door Andreas Melbostad, Creative Director van DBG Womenswear. Fotograaf van dienst was Kevin Sinclair.

Foto's © Diesel Black Gold.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded