Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backstage bij Sock You

Door Koen op 16.09.2013

Yes, het Belgische label Sock You begon al met het shooten van de campagne voor volgende zomer! Het merk bestaat nog maar 1,5 jaar en is nu al een regelrechte hype. Dat ze voor ieder wat wils hebben, bewezen ze eerder met een business shoot en een fashionista shoot. Dit keer was het de beurt aan de 'urban stijl'. En welke plaats is daar meer voor geschikt dan het MAS in 't stad? Belmodo mocht backstage een kijkje nemen en laat je graag even meekijken!

Je ziet 't al, de shoot bestaat uit allemaal leuke kleurtjes, gekke prints en gewaagde combinaties. Het valt op, en laat dat nu net de bedoeling zijn. Sokken worden als accessoire meestal wel eens vergeten en daar maakt Sock You een einde aan. Ze willen crazy socks maken voor de daredevils, maar er zijn ook enkele sobere stuks in de collectie voor wie het wat minder wil hebben.

Voor volgende zomer hebben ze zowel voor mannen als vrouwen felle kleuren en nog drukkere prints. Het kan niet gek genoeg zijn. Het label staat voor instant happiness met een hoek af en laat dat nu net exactly what we like zijn! Er is ook goed nieuws voor de fashionable mommies, want vanaf volgend jaar zal er ook voor de mini-me's een sokkenlijn zijn. 

Kan je er niet genoeg van krijgen en wil je je stylish voorbereiden op het koude najaar? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd en win een paar Sock You sokken! 

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded