Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M op de catwalk: trend recap

Door Koen op 15.09.2013

Ondertussen heb je vast al wel foto's gezien van de FW collectie van H&M, die voor de allereerste keer een eigen show kreeg in Parijs. If not: check ons blogger feature artikel!

Benieuwd naar de filosofie achter de collectie, de grootste trends-to-be, of heb je nood aan een expert opinion voor je aan het shoppen slaat? Hieronder vind je de trend guide filmpjes voor de nieuwe collectie, voor mannen en vrouwen.

Drama with a tomboy spirit. Vogue.co.uk editor Jessica Bumpus en Ann-Sofie Johansson van H&M geven toelichting bij de winterlooks. Hun favorieten? Het fake fur jasje en de combinatie van een lange jurk en een lange cardigan. Een beetje glamrock, een beetje grunge. Yes please!

Voor de heren geven Andreas Löwenstam, H&M's head of men's wear design, en journalist Angelo Flaccavento hun recap van de show. De kernwoorden volgens Löwenstam: uniformen en tailoring. Petten done right, lange tailored jassen, revers en vergulde knopen, veel textures en prints - de mannenlooks zijn een beetje rauw, een beetje hipster, maar vooral very handsome.

Wil je graag de shows zelf nog eens bekijken? Check de video's hieronder.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded