Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DVF goes Glam Rock for Fall!

Door Michael op 15.09.2013

Diane von Fürstenberg heeft wilde plannen voor deze herfst. Als het van de 67-jarige designer afhangt, maken we onze herfstgarderobe volledig glam rock! Deze look was al de zien op de catwalkshow en wordt nu in de nieuwe herfstcampagne naar voren geschoven.

Het gezicht van de campagne is topmodel Daria Werbowy. De styling werd in handen genomen door Carine Roitfeld, ex-hoofdredactrice van de Franse Vogue. De fotograaf werd Sebastian Faena. Het resultaat is een sexy reeks foto’s en een verleidelijke campagnevideo.

Diane’s interpretatie van Glam Rock kan je zien als veel dierenprints met felle accessoires als een knalpaarse handtas. Een look die we zelf makkelijk kunnen nabootsen. We feel inspired! Do you?

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded