Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid Bryan for Zeb: The Fashion Show!

Door Koen op 13.09.2013

Vorig jaar mocht Astrid Bryan al jurkjes ontwerpen voor luxeboetiek Dany-May en de Hollywoodvrouw heeft duidelijk de smaak van het ontwerpen te pakken. Deze keer slaat ze namelijk de handen in elkaar met kledingketen Zeb. 

Een stuk budgetvriendelijker, maar met even veel glam! Belmodo was erbij toen de Astrid Bryan for Zeb-collectie werd voorgesteld in de Waagnatie van Antwerpen!

Als je als L.A. sweetheart eens niet op Louboutins moet flaneren over Hollywood Boulevard, draag je natuurlijk graag wat comfy kleding om in je mansion te verpozenDe show begon dan ook met een grote portie loungewear. Denk: sweaters en losse T-shirts met opschriften als 'Born with style'. 

Naast, uiteraard, broer Laurens was ook Showbizz Bart naar de Waagnatie afgezakt om de collectie van de Antwerpse diva te bewonderen en ook op de catwalk zagen we bekend volk. Onder meer Belgisch topmodel Kjell Bracke mocht over de runway paraderen in de ontwerpen van Bryan, waarbij ook aan de iets oudere fans van de babe uit L.A. werd gedacht.

Bij de daywear, met uiteraard veel zwart, zaten een heel aantal stuks die perfect op de werkvloer gedragen kunnen worden.  

Uitgaan the Astrid Bryan way, doe je natuurlijk met de nodige glamour. Met woorden als 'fabulous' en 'out of control' op je T-shirt en een shortje zo glimmend als bowlingballhead, is er niet veel alcohol meer nodig voor je ook de tongval van het mediafenomeen overneemt. 

Wil je er net als Astrid out of control goed uitzien? Dan kan je jezelf vanaf vannacht via de Zeb e-shop verzekeren van een stuk in jouw maat! Wie liever past, kan vanaf morgen in de Zeb-winkels terecht. No scratching, ladies!

Met medewerking van Kelly De Weghe. 

page loaded