Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Win je eigen pop-up shop!

Door Michael op 09.09.2013

Stiekem droom ik er al jaren van, mijn eigen shopping paradise, tot de nok toe gevuld met spulletjes die ik zorgvuldig heb uitgekozen, de perfecte winkel. Heb jij dezelfde droom? En heb je een origineel én commercieel idee? Dan is dit misschien wel de kans van je leven! De stad Antwerpen en Shoppingcentrum Stadsfeestzaal geven namelijk gratis en voor niets een pop-up shop weg.

Hoezee! Hoe kan ik die winnen?

Je schrijft je gewoon in op www.winjeshop.be - je hebt nog tijd tot woensdag 9 oktober 2013. Shopping Stadsfeestzaal selecteert 10 kandidaten. Een online publieksstemming volgt, waarna de 3 beste kandidaten overblijven. Die 3 mogen hun businessplan komen voorstellen aan een professionele jury. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 9 november 2013 en mag tot eind maart zijn eigen shop uitbaten in de Stadsfeestzaal.

Veel succes ladies!

Met medewerking van Nimue Sturtewagen

page loaded