Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp Fashion Festival 2013

Door Bieke op 09.09.2013

Zin om een weekendje naar ’t Stad af te zakken? You better want vrijdag 13 september en zaterdag 14 september 2013 vindt het Antwerp Fashion Festival plaats en, believe me, dat wil je niet missen.

Wat heeft onze fashion capital allemaal te bieden? Wereldberoemde designers, het MoMu, ge-wel-dige streetstyle, het Modedepartement van de Koninklijke Academie & so much more. No wonder dat Antwerpen op de 11de plaats staat in de ‘Top Global Fashion Capitals 2012’! En dat moet gevierd worden. Laat de kurken maar knallen!

Na het succes van de Antwerp Fashion Night vorig jaar, besloot men om er dit jaar een 2-daags evenement van te maken. Een super-duper idee als je het ons vraagt. Volg vrijdag de fashion parade langs de chicste en hipste winkelstraten van Antwerpen. Van Hopland, Schuttershofstraat, Korte Gasthuisstraat en Lombardevest tot de Kammenstraat en de Nationalestraat. Of geniet 2 dagen lang van rode lopers, een glaasje bubbels of Bordeaux, live concerten, workshops, personal shoppers & loads of goodie bags!  

Wat staat er op het programma?

Let’s get this party started! Voor de PREparty kan je terecht in de beauty lounge van Brasserie Berlin. Get your hair, nails & make-up done en je bent klaar om de winkelstraten onveilig te maken.

Wat je zeker niet mag missen is de late-night shopping. Een indrukwekkende lijst van the finest shops in Antwerpen houdt vrijdag met plezier de deuren open tot 22:00. Shop 'till you drop dus! Ons kan je vast en zeker niet wegslaan uit de Liu Jo en de Pinko shop. Geniet van yummie drinks, join de style battles en maak kans op bangelijke prijzen!

Wil je je fashion poses 1st nog wat oefenen? Laat je fotograferen voor de Antwerp Fashion Festival Photowall (wat een mond vol) of neem deel aan de Instacontest.

Alsof dat alles nog niet overtuigend genoeg is, besloten bekende Belgische blogsters Dogs & Dresses, Polienne, Joliette, Flemish Fashion Freaks, Curls and Bags en Fashion and the Brunette de handen in elkaar te slaan en een Bloggers Closet Sale te organiseren. Whoa. Het moment om wat stuks te scoren uit hun uitpuilende klerenkast!

Haal ook je dancing shoes uit de kast, waaahaaant zaterdag is er ook een awesome exclusive afterparty in Club Magic. Feest! 

Markeer vrijdag 13 september en zaterdag 14 september 2013 alvast in je agenda en ontdek in detail wat je allemaal mag verwachten op de site van Antwerp Fashion Festival. Wij kunnen alvast niet wachten.

page loaded