Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Sylvie Collection by Hunkemöller

Door Koen op 08.09.2013

Nederlands model en presentatrice Sylvie van der Vaart is een vrouw van vele talenten. Nadat ze eerder al model stond voor lingerieketen Hunkemöller, heeft ze nu ook op creatief vlak haar licht laten schijnen op de collectie. Op vrijdag 28 juni werd de langverwachte collectie voorgesteld in een romantisch landhuis even buiten Parijs en Belmodo was erbij!

Dat de voorstelling in de Franse hoofdstad plaatsvond, was geen verrassing. Parijs is namelijk een grote inspiratiebron geweest voor de collectie, die werd gelanceerd door middel van een boekpresentatie met foto's van Van der Vaart in de stad van de liefde. De Nederlandse auteur en fashionista Sophie van der Stap schreef het verhaal. Het resultaat is een luxueus koffietafelboek dat het verhaal van Sylvie en haar liefde voor Parijs beschrijft in woord en beeld.

The Sylvie Collection by Hunkemöller is een gelimiteerde collectie met 6 series: lingeriesetjes, een babydoll, een body, een slipdress, een kimono en accessoires. De overheersende kleuren zijn zachtroze, lichtpaars en zwart. Van der Vaart werd nauw betrokken bij de kleur- en materiaalkeuze.

In de collectie zien we dus veel lichtroze, zwart en zacht paars, afgewerkt met polkadots, metallics en nog wat meer bling bling.


          

"Ik ben erg trots op het resultaat van de samenwerking met Hunkemöller. The Sylvie collection by Hunkemöller reflecteert mijn personality en is helemaal naar mijn smaak ontworpen. Parijs is een grote inspiratiebron voor mij en ik vind het heerlijk om daar mijn tijd door te brengen. Paris, je t'aime!" - aldus Sylvie Van der Vaart. -

De collectie zal vanaf maandag 28 oktober in de winkels liggen. Liefhebbers van de paarse setjes kunnen in een aantal geselecteerde winkels terecht, de andere stuks zijn in alle Hunkemöller-winkels te verkrijgen. 

Een beha inspired by Paris heb je al vanaf € 29,99 en een bijpassend slipje vanaf € 14,99. Let the countdown begin!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded