Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sofie Valkiers x Essentiel

Door Tiany op 08.09.2013

Essentiel stelt zijn 1ste collab voor! Voor deze samenwerking sloegen ze de handen in elkaar met blogster Sofie Valkiers

Sofie Valkiers ontwierp een pre-winter capsulecollectie van een 10-tal items voor het Antwerp based brand. Hiervoor dook ze ter inspiratie in haar eigen kleerkast. Ze ontwierp een aantal ontbrekende basics - een roze ripped skinny jeans, een suède perfecto, een zwarte lederen clutch - en wat meer glamoureuze items. De glitter lovers onder ons komen zeker aan hun trekken, want Sofie keek bij het tekenen duidelijk niet op een sequin meer of minder.

Voor de campagne van de collectie stond Sofie zelf model. De Australische blogster en fotografe Zanita Morgan zorgde voor de foto's, Nanja en Liene van Belgische blog Suriel voor haar en make-up. Als je een behind the scenes van de shoot wil, kan je hier van een making-of filmpje genieten.

Deze collectie is het begin van een reeks Essentiel collaboratiesKeep your eyes peeled, want in 2014 kan je de volgende verwachten. Wie dan de guest designer is, is voorlopig nog geheim...

Je kan de Sofie Valkiers for Essentiel collectie vinden in alle Essentiel Antwerp boetieks en in de webshop.

page loaded