Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jolies Jambes by Etam

Door Tiany op 07.09.2013

Een herfst- of winter outfit feilloos combineren met leuke legwear. We like! Dit najaar kan je hiervoor terecht bij Etam. Ze staan al eeuwig aan de zijde van vrouwen, met hun lingerie en nachtkledij. Nu is het de beurt aan onze benen om eens lekker verwend te worden!

Jolies Jambes, zo heet hun nieuwste legwear collectie. Het gezicht van de campagne en vaste waarde bij Etam is Natalia Vodianova. De nieuwe lijn bestaat uit tights, leggings, stockings en kousen … Ja hoor, met deze legwear van Etam mogen je benen gezien worden!

Om je outfit een extra touch te geven, kan je kiezen uit een explosie van kleuren. Sexiness breng je met de hold-ups en je figuur helpt je een handje met Etam’s shapewear-lijn.


Wij bij Belmodo houden van kwalitatieve en innovatieve materialen. De Jolie Jambes-lijn combineert zachtheid, comfort en sterke materialen. Klinkt als ‘minder kans op een ladder’ in onze oren. That’s how we like it!

In samenwerking met Christelle Habimana.

page loaded