Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JBC presents Van Beirendonck & Alice Temperley

Door Tiany op 06.09.2013

Collectie voor groot & klein

Ook voor FW2013 slaan Walter Van Beirendonck en JBC de handen in mekaar. De ZulupaPUWA-collectie staat dit keer in het teken van Jefke en zijn vriend de eekhoorn. Samen willen ze zich inzetten voor al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Dit zorgt voor felle kleuren: prints voor de meisjes en stoere khaki camouflage voor de jongens. 

De 2de designer bij JBC voor de FW2013 is Alice Temperley. Haar collectie geeft je een echt “Temperley gevoel”. Vrouwelijke vormen en tijdloze klasse die in de 1ste plaats draagbaar zijn. Ook hier vinden we stuks terug met sterke kleuren en prints. Denk maar aan ‘Mad Men’-stijl, jaren ’50 met een bloementhema. Voor iets soberdere stukken vinden fashionista’s hun gading in de black & white-lijn. Ook voor je mini-versie vind je elementen terug met een speels, kleurrijk thema en een mini-me-tailoring sessie. 


Aren't they cute? 

Happy shopping Belmodo lovers

Met samenwerking van Christelle Habimana

page loaded