Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunkemöller: Lingerie 2.0

Door Bieke op 06.09.2013

Ik hou van lingerie en alle sweet things die erbij horen. Enkel en alleen het juiste setje in de wacht slepen is een uitdagende opdracht. Bij het passen moet je niet alleen rekening houden met je cupmaat, maar ook met de vorm van je borsten. Pfieuuw! Om het hele pasproces te vergemakkelijken kwam Hunkemöller met de campagne Sexy comes in all shapes.

Het Nederlandse lingeriemerk ging op onderzoek uit en ontwierp 4 sexy bra shapes. Maar er is meer: ze ontwikkelden ook een unieke paservaring zodat je er achter kan komen welke bh-stijl het beste past bij jouw boobies! Belmodo trok naar Rotterdam om het allemaal te ontdekken! 


Bij aankomst werden we meteen getrakteerd met een heerlijke koffie, chai latte & delicious cookies. Yummie yummie! Met een volle buik werden we door onze persoonlijke assistent begeleid naar ons persoonlijk paskotje mét naamkaartje. I already felt like a princess. Daar konden mijn 2 boezemvriendinnen uitgebreid kennismaken met de 4 sexy bra shapes: de plunge, full cup, demi en balcony.


De Perfect Plunge

De Perfect Plunge past als gegoten voor vrouwen met kleine tot medium borsten. Een mooie decolleté bij een laag gesneden blouse? Dan is de Plunge de bh die je zoekt.

De Fabulous Full Cup

Zoals de naam het al zegt, is de Full Cup perfect voor de wat grotere borsten. Maximale verleiding en maximum support & comfort: check!

De Delicious Demi

De Demi sluit aan bij de meeste borstvormen (in case you’re wondering: ook bij mij!) en is het meest populaire setje uit de reeks.

De Beautiful Balcony

De Balcony bra is ideaal voor de medium tot grotere borsten en creëert een mooie open neklijn. B-E-A-UUUUTIFUL!

Tot mijn grote verrassing maakte de vorm écht een verschil! Meer bepaald voelde de Demi aan als 1 big fantastic hug voor mijn buste. Finally a perfect fit!

Alle shapes zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Gegarandeerd dat je een gepast setje vindt bij elke mood! Sexy in kant, opvallend in bright colours of lief met pastel. It’s your choice. Wil jij ook een unieke paservaring (het is een echte aanrader!), haast je dan naar 1 van de Hunkemöllerwinkels. Geen tijd of liever geen pottekijkers? Dan kan je ook terecht op de website van Hunkemöller om jouw unieke shape te ontdekken.

PS: Check het onderstaande filmpje om te zien wat we ervan vonden! 

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded