Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak peek: Estée Lauder + Opening Ceremony

Door Michael op 05.09.2013

Als het aan Estée Lauder ligt, waait er binnenkort een frisse wind door de beauty counters en parfumerieën overal ter wereld. Het cosmeticamerk is namelijk in zee gegaan met Humberto Leon en Carol Lim, de designers achter Opening Ceremony. Op zich niets bijzonders, zou je zeggen; beautymerken nodigen wel vaker gastdesigners uit om hun producten in een mooi nieuw jasje te steken.

Dit partnership geeft alleen niet de make-up, maar de ook beauty advisors een make-over. In tegenstelling tot de onopmerkelijke, meestal zwarte uniformen die je deze beauty gurus meestal ziet dragen, kiest Opening Ceremony voor donkerblauw, wit, en een prachtig jacquardmotief. De wijd uitstaande rok en het getailleerde kleedje hebben een erg elegante fifties vibe; de cropped pants en peplum top ogen dan weer heel eigentijds.

Wij zijn in elk geval een beetje jaloers op die 15 000 beauty advisors die deze nieuwe garderobe aangemeten krijgen en vinden Estée Lauder + Opening Ceremony alvast een match made in heaven!

In afwachting van de officiële reveal van de stuks kan je hieronder al een kijkje nemen naar de moodboards van Humberto en Carol.


Met medewerking van Noémie Six.

page loaded