Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Red Valentino in Antwerpen!

Door Koen op 05.09.2013

We are seeing redValentino Red! Wij Belgen hebben geluk, want Valentino koos Antwerpen om zijn 2de monobrand store wereldwijd te openen.  Op donderdag 12 september 2013 opent Red Valentino zijn boetiek in de Schuttershofstraat 13 en het is een echt pareltje!

De boetiek neemt een ruimte in van 85 m2  en werd gedecoreerd door Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli, de creative directors van Valentino. De hele winkel is fresh white en heeft een echte sprookjessfeer. Een heldere en moderne verlichting zorgt voor een warme uitstraling.

Red Valentino is het jonge zusje van Valentino. Het staat gekend voor speelse, elegante silhouetten vol kleur en textuur. Op hun blog vind je inspiratie en krijg je een goede feel van waar het merk voor staat. Wij kunnen alvast niet wachten tot deze boetiek zijn deuren opent. Welcome to Belgium!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded