Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer to watch: Lore Van Keer

Door Michael op 05.09.2013

Nieuw talent van eigen bodem gespot! Lore Van Keer is een jonge juwelenontwerpster die sinds kort haar eigen winkel in Wolvertem heeft. Oorspronkelijk studeerde ze interieurdesign aan Sint-Lukas in Brussel, maar haar liefde voor objecten bracht haar uiteindelijk bij juwelen.

Haar technische achtergrond en fascinatie voor architectuur zijn nooit veraf in haar ontwerpen. Met goud, zilver, halfedelstenen en zelfs porselein doet Van Keer haar eigen ding. Voor bling bling is er geen plaats in de collectie van Lore Van Keer, haar juwelen schitteren op een andere manier. Het resultaat zijn vaak abstracte, maar steeds vrouwelijke stukken uit 925 sterling zilver of 18 karaat goud. 

Haar ontwerpen werden op verschillende tentoonstellingen voorgesteld én werden met awards bekroond. Maar het toppunt in de nog prille carrière van de ontwerpster is haar eigen shop in Wolvertem waar je alle stukken uit de collectie op maat kan laten maken en zelfs een uniek stuk kan laten ontwerpen.

Studio X, haar wintercollectie, draait volledig rond structuren. Elk juweel heeft zijn eigen persoonlijkheid door het pure en abstracte ontwerp. Ga deze zomer extra luxueus en kies voor goud! Bij Lore Van Keer vind je zonder twijfel een eyecatcher van formaat. 

Hoogstraat 37
1861 Wolvertem

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded