Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De duizend levens van Dior Homme

Door Tiany op 05.09.2013

Na weken van sneak previews en teaser trailers is het eindelijk zover: onlangs ging de langverwachte Dior Homme film online in première. Robert Pattinson speelt de hoofdrol in de sfeervolle campagnefilm, die de lancering van het vernieuwde Dior Homme-parfum in de verf moet zetten.

Even geleden werd ook al een Viewmaster teaser de wereld ingestuurd. In dit filmpje, gemaakt vanuit het perspectief van zo'n ouderwetse Viewmaster, zag je een aantal making of-beelden en een paar stills uit de film.

De video, "A 1000 Lives" werd verzorgd door  Romain Gavras, de fotografie nam cult-icoon Nan Goldin voor haar rekening. Zij hadden als taak het parfum van een volledig nieuwe, sexy vibe te voorzien. Het resultaat is een rauw-romantische campagne met New York als achtergrond en James Dean als stijlicoon. Volgens Dior staat het parfum symbool voor een nieuwe mannelijkheid en moet je het dragen als een perfect gesneden maatpak...

Wat in elk geval zeker is: de film, de campagnebeelden en de flacon zien er zonder meer prachtig uit. Je kan de film, de extra's en de making-of hier bekijken.

Met medewerking van Noémie Six. 

page loaded