Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eva Daeleman x VILA: round 2!

Door Michael op 04.09.2013

VILA besloot om voor het 2de seizoen op rij in zee te gaan met presentatrice Eva Daeleman. Eva bewees reeds in haar 1ste collectie dat ze wel iets van mode afweet en met haar 2de capsulecollectie is het opnieuw een schot in de roos.

Eva laat in deze collectie een andere kant van zichzelf zien. Deze keer blijft ze ver weg van glitters en felle kleuren en gaat ze volop voor zwart, leder, goud en luipaardprint. In 4 verschillende looks wordt haar stoerdere kant volledig tot uiting gebracht. Let’s go over to our favorites!

De Animal knit cardigan uit de 1ste foto is een veelzijdig stuk dat perfect kan voor de herfst. Combineer het met een zwarte outfit voor een stoere look of met een 2de print voor een enorm statement. De 2de outfit is Eva’s interpretatie van het maatpak. We love the printed pants. De wallpaper broek is met zin 7/8 lengte volledig on trend en ideaal om je elegante enkels of favoriete booties te showen. Deze outfits vind je NU al in de winkel.

We are crazy about the Milta militaire jas van op de 3de foto. Perfect om er stijlvol uit te zien op een koude herfstdag. De laatste look bestaat uit een statement jas en een aansluitende ‘citara’ jurk. De grijze Delta jas is een zeer handige winterjas. Met zijn kap en hoge kraag ben je goed beschermd op die zeer koude winterdagen. De 2 laatste outfits liggen in de winkels op woensdag 25 september 2013.

Een evenwichtige collectie waar naast een strak Deens design, ook aandacht wordt besteedt aan comfort. Rep je naar de winkel en get your favorite fall/winter piece!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded