Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

By Ti Mo: An introduction

Door Angelique op 04.09.2013

Je kent ze wel, merken waar je op slag verliefd op wordt. By Ti Mo is er zo eentje voor mij! Belmodo maakte onlangs kennis met dit in België nogal onbekende merk and we liked what we saw!

Supervrouwelijk, elegant, kwalitatief hoogstaand en aan democratische prijzen. Dat is By Ti Mo in enkele woorden. De allure van een high end brand zonder het prijskaartje ervan, dat vraagt om een introductie!


Jurk: € 128,-  Jas: € 381,-

Tine Mollatt, de ontwerpster van het Noorse merk, ontwierp ooit nog voor de Noorse opera. Na een omweg in de commerciële sector, besloot Mollatt in 2004 terug te keren naar het ontwerpen.

Zonder mee te gaan in de trends van het moment, ontwierp ze op haar eigen tempo haar eigen collectie. Waarschijnlijk is die commerciële functie een handige ervaring geweest, want ondertussen is By Ti Mo al verkrijgbaar in een kleine 1000 winkels. Van Le 66 in Parijs tot Anthropologie in New York.

Ondanks het grote succes blijft de ontwerpster zelf haar stoffen en met de hand genaaide details ontwerpen. Slow fashion, dat is het waar bij By Ti Mo om gaat. 

Je vindt er een duurzame collectie, gemaakt met respect voor de natuur en met de nadruk op organische procédés. Ondanks dat alles blijft de prijs van een stuk van By Ti Mo betaalbaar én uniek.

In België is de collectie (voorlopig) enkel te verkrijgen in een paar kleinere boetieks. Je kan er dus zeker van zijn dat je geen 10 voorbijgangers zal spotten met hetzelfde jurkje.

Een lijst van de boetieks vind je op de website van het merk.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded