Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak peek: Winter essentials by Primark

Door Koen op 03.09.2013

We proudly announce ... De 1ste beelden van de wintercollectie van Primark! En geloof mij, die wil je gezien hebben!

Primark, de ultra budgetvriendelijke keten uit Ierland, pakt deze winter uit met enkele klassiekers als fake fur en reindeer knits aangevuld met de trends van 2013. Zo gaan ze Givenchy achterna met een Bambi-sweater voor de dames, terwijl de heren een trui met stoere honden aangemeten krijgen. 

Naast de traditionele knitwear is het ook romantiek troef bij Primark voor de koudste periode van het jaar met nude playsuits en kanten jurkjes en rokken. In combinatie met een dikke cardigan de ideale look voor een zonnige herfstdag!

Het leuke is dat je dit bij Primark allemaal shopt voor een prikje! Dat maakt het tripje naar Luik of Rotterdam nog meer de moeite waard!

Foto's © Primark.

Met medewerking van Kelly De Weghe. 

page loaded