Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl wordt 80 en viert met… een boek!

Door Angelique op 03.09.2013

Het is even schrikken. Karl Lagerfeld, de modekoning himself wordt binnenkort even oud als mijn pépé, maar de gelijkenissen zijn eerder beperkt, ahum! 

Op 10 september stapt good old Karl tram 8 op en dat moet natuurlijk gevierd worden. En waarmee kan je een king meer eer aandoen dan zijn eigen boek? Zo gezegd, zo gedaan! Uitgeverij Lannoo zorgt als birthday present voor een boek dat de meest spraakmakende uitspraken van de Chanel designer bundelt. En trust us, daarmee kan je wat pagina's vullen!

176 om precies te zijn. De opmerkelijke visie van Karl op mode, cultuur, stijl en zichzelf werd samengevat in een echt collector's item, goedgekeurd door Mr. Lagerfeld zelf. 

"As a child I wanted to be a grown-up. I wanted to know everything - not that I like to talk about it. I hate intellectual conversation with intellectuals because I only care about my opinion." - aldus Karl Lagerfeld. 

Het is maar 1 van de vele quotes van de ontwerper die de (fashion)wereld heeft bewogen. Nog vele andere memorabele uitspraken vind je vanaf vrijdag 6 september in "De Wereld volgens Karl", aangevuld met exclusief fotomateriaal.

Een Lagerfeld in je kleerkast is misschien niet meteen een optie, in je boekenkast des te meer!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded