Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vogue Fashion’s Night Out part II

Door Michael op 02.09.2013It’s happening again, whooohoo! donderdag 5 september zijn we toe aan een 2de editie van Vogue Fashion’s Night Out (FNO) in Amsterdam. Deze Nederlandse editie heeft nóg meer winkels, surprise events, bijzondere performances en unieke aanbiedingen in petto voor ons. And of course champagne, baby! Wij zagen dat de 1ste editie voor herhaling vatbaar was, donderdag staat in onze agenda aangekruist.


Net als vorig jaar kun je weer volop genieten van fashionable kortingen en aanbiedingen. Er zijn verschillende locaties waar dit modefeest zich afspeelt. Zo kan je in De Dam, P.C. Hoofstraat, Van Baerlestraat en de Hobbemakade in Amsterdam terecht.


In vele winkels kun je van live DJ-sounds genieten. En met een beetje geluk val je in de prijzen! De 100ste bezoeker bij Gassan Diamonds wint een diamant. Nog een topcadeau van Burberry die een trenchcoat verloten in de Bijenkorf. Hermès organiseert een – nog geheim – maar feestelijk event. Wij weten het al: de Vogue Fashion Night Out wordt een topper van formaat!

Vogue Fashion's Night Out is een speciale aangelegenheid, vindt ook Yves Saint Laurent. Het mode- en beautyhuis heeft exclusief voor dit modefeest een limited edition Vogue-kleur ontwikkeld: Copper Fuchsia. Op donderdag 5 september zijn er slechts 150 gegraveerde lipproducten - de ideale mix tussen lipstick, gloss en stain - in deze kleur beschikbaar, exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Voor een voorsmaakje of het uitstippellen van je shoproute kan je terecht op vogue.nl


In samenwerking met Christelle Habimana 

page loaded