Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shourouk voor Swarovski met Secret Treasures

Door Tiany op 02.09.2013

Sometimes a girl needs to surprise herself with a little bling en laat het nu net een toeval zijn dat de nieuwe ‘Secret Treasures’ collectie van Swarovski binnenkort in de winkel ligt. De najaarslijn is gebaseerd op de legendary zijderoute en is geïnspireerd op de gebieden en culturen waar het doorheen loopt; China, Himalaya, India en Venetië. Voor de herinterpretatie van India mocht de beroemde sierenadenontwerpster Shourouk haar creativiteit de vrije loop laten. Dat resulteerde in de compacte lijn ‘Swarovski by Shourouk’. Hell yeah want Shourouk is toevallig genoeg écht 1 van mijn favoriete juwelen designers.

De stijl van Shourouk wordt gekenmerkt door glamour, barok en natuurlijk haar voorliefde voor Oosterse culturen. Volgens de designer is India dan ook een oneindige bron van inspiratie. Het leukste voor haar was om de sieraden van Indiase prinsen tot een eigentijdse versie te verwerken, net omdat ze zo kleurrijk en gedetailleerd zijn.

De gebruikte tinten in de collectie zijn dan ook schitterend. Het merk koos o.a. voor kleuren als helder kristal en silver night emerald, om de sieraden toch een classic touch te geven. Daarnaast zie je ook fuchsia pink en veelkleurige kristallen, om de levendige kleuren van India perfect weer te geven. 


1. Pearl charm carrier, € 49,-
2. Verso pendant blue, € 149,-
3. Stone ring, € 149,-
4. Velour clip earrings, € 249,-
5. By Shourouk cuff, € 249,-
6. Slake bracelet, € 69,-

We already feel like travelling! Surf naar de Swarovski website en maak kennis met het volledige assortiment.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded