Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive: Cate Blanchett voor Silhouette!

Door Michael op 02.09.2013

Silhouette, het legendarische brillenmerk heeft een nieuw gezicht en wij hebben voor België de exclusieve preview om mee te delen wie dit is. Denk aan een Australische actrice die elegantie, simpliciteit en subtiliteit belichaamt… That’s right. Het is Cate Blanchett!

Cate wordt het gezicht van de ICON for an ICON campagne. Silhouette koos de Oscarwinnares voor haar authentieke en natuurlijke karakter. Een icoon als Cate past perfect bij de iconische Titan Minimal Art brillen: vederlichte revolutionaire monturen zonder schroeven, scharnieren en randen. Minimal all the way!

Cate werd op de gevoelige plaat vastgelegd door niemand minder dan Peter Lindbergh. Op een prachtige locatie in Hollywood besloot de iconische fotograaf in het zwart wit te shooten. Peter Lindbergh is hiervoor de aangewezen keuze. De fotograaf wordt gezien als 1 van de beste fotografen van deze tijd.

Een topactrice en topfotograaf samenbrengen creëert pure magie en dat zien we ook in de beelden. They are stunning! Check het volledige assortiment op de Silhouette website.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded