Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Almost here: H&M Autumn collection!

Door Bieke op 02.09.2013

We deden jullie al watertanden, maar nu hebben we het goede nieuws dat het bijna zover is. De H&M herfstcollectie ligt op donderdag 5 september 2013 in de winkels en is ook in ons Belgenlandje verkrijgbaar. Whoop whoop!

Dit is de 1ste collectie van H&M die werd voorgesteld met een eigen modeshow in Parijs. De catwalkbeelden kennen jullie al, maar ondertussen is er op de internationale bloggerscene al wat meer beeldmateriaal verschenen. Let’s go trough all the blogger’s favoriete pieces!


© Song of Style

Song of Style a.k.a. Aimee Song uit Los Angeles heeft al duidelijk gemaakt dat de hoge knielaarzen haar favoriet stuk zijn uit deze collectie. Ze droeg ze al in 2 outfitposts en vindt ze enorm veelzijdig. Ze combineerde deze botten met het bruine, lederen shortje uit de Autumn collectie en met de prachtige blauwe jurk. Alle 3 topstukken die ook bij onze favorieten zaten.

Stylescrapbook a.k.a. Andy Torres is duidelijk verzot op het military inspired petje uit de collectie. Het is deel geworden van haar basisgarderobe. Maar ook de hoge knielaarzen behoren tot haar favorieten.© Style Scrapbook

Ending with a funny note… De extravagante Bryanboy, die erom gekend staat een deel van zijn garderobe te shoppen op de vrouwenafdeling, is alvast verzot op de mouwloze schearling vest. Opnieuw een veelzijdig topstuk dat perfect past in de herfstgarderobe. 


© Bryanboy

Rep je dus naar de H&M winkels in Brussel in de Nieuwstraat 17-21 en op de Elsenesteenweg 15-19 of in Antwerpen op de Meir 89-97. These babies will be sold out in no time!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded