Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Hilfigers go to college!

Door Tiany op 01.09.2013

The Hilfigers… We kunnen ons geen perfectere of mooiere familie voorstellen. Voor het 7de seizoen op rij spelen ze de hoofdrol in de herfstcampagne van Tommy Hilfiger.

We beginnen de Hilfiger familie ondertussen al een beetje te kennen. In de nieuwe herfstcampagne is het thema college. De jonge Chloe begint dit jaar te studeren en in de video zien we hoe ze zich hierop voorbereid en hoe de volledige Hilfiger familie haar helpt.

Tommy Hilfiger haalt namelijk steeds veel inspiratie uit de preppy stijl van de Ivy League studenten. Een universiteit is daarom ook de perfecte achtergrond voor deze campagne. Topmodellen als Jacquelyn Jablonski, Chloe Blackshire en Benjamin Eidem sieren de campagne. Bovendien kregen bloggers de kans de campagne van dichtbij te volgen.

1 ding is duidelijk, de storytelling van Mister Hilfiger scoort opnieuw. We just can’t get enough!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded