Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrizia Pepe’s herfstcampagne!

Door Angelique op 01.09.2013

Check this out! Patrizia Pepe’s nieuwe herfstcampagne is uit and we love it! Het interieur, de styling, the bangs… Fotograaf Oskar Cecere stelt dualiteit centraal in deze campagne door in te spelen op het contrast tussen mannelijk en vrouwelijk.

De beelden zijn als snapshots uit het dagelijkse leven van een drukbezette dame. Patrizia Pepe wil zich profileren als een merk dat heel draagbaar is en past binnen een busy lifestyle. De kledij kan bovendien makkelijk van day to night worden gedragen.

De locatie werd Residentie Vignale in Milaan aangezien er een clash aanwezig is tussen retro en moderne architectuur. Topmodel Patrycja Gardygajlo is gekozen als gezicht voor dit najaar. We love the styling! De Patrizia Pepe vrouw is modern, elegant en niet bang van een beetje stoerheid.

Great campaign en great collection! En vergeet niet: nu ook te vinden in Gent!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded