Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Footwear Paradise: Sarah Flint

Door Tiany op 31.08.2013

Yes, er is een nieuw online shop paradijs op aarde. Meet Sarah Flint en haar 40’s-chic damesschoenen collectie. Ze brengt met deze lijn haar 1ste collectie uit. Dus maak wat extra ruimte in die schoenenkast voor dit nieuw talent!

De herfstcollectie is gevuld met sexy & super-de-luxe footcandy. Van suède wedges, chique enkellaarzen tot dé classic knee-highs. De damesschoenen hebben neutrale en diepe tinten die je vlekkeloos kan combineren met je herfst outfits.

Haar 1ste collectie ziet er alvast veelbelovend uit! Sarah leerde dan ook jarenlang van de besten, o.a. van Diane von Fürstenberg en Proenza Schouler. We gaan ongetwijfeld nog meer van haar horen. En tot dan zijn onze voeten wel zoet met de webshop!


Happy shopping ladies!

Met medewerking van Christelle Habimana.

page loaded