Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Imagine I.Ma.Gi.N

Door Bieke op 30.08.2013

We present youIMaGiN Jewels, een pareltje in de Belgische juwelensector dat al een tijdje op onze radar staat. Oprichters van dit stylish jewellery brand zijn een team van jonge designers die een passie voor edelmetalen en natuurlijke materialen delen en besloten om hun krachten te bundelen. Hooray!  


IMaGin Jewels is dit jaar gelanceerd en ze zijn al goed op dreef. Hun brede aanbod bestaat uit ringen met prachtige gemstones, flashy armbandjes en gouden & zilveren halskettingen en oorbellen. De collectie kan je naar hartenlust shoppen bij verschillende dealers in onder andere Knokke, Schilde, Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel en zelfs Londen!

Kan je niet kiezen tussen al dat moois? No problemo. Mix & match er gerust op los want alle juweeltjes zijn heel betaalbaar! Ook leuk om te weten, is dat alle trendy en über leuke juweeltjes door de designers zelf worden gemaakt. Hun grootste fan? Me, myself and I en ik wed binnenkort ook jullie!


Craving for some fab jewellery? Simpel, gewoon even langs de webstek van IMaGiN Jewels gaan en bestellen maar! Because we girls all deserve a little treat ;) 

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded