Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stefan Meuwissen: de stilettoprins

Door Tiany op 29.08.2013

FW2013

Warning shoe addicts: lezen op eigen risico! 

De Genkenaar en stilettoprins, Stefan Meeuwissen, presenteert zijn FW2013 collectie damesschoenen. Zijn wintercollectie is elegant, sexy en tijdloos, zoals we zijn werk kennen. 

Voor de nieuwe collectie creëerde Stefan enkele instant klassiekers. Dameshakken met een portie sexiness én die makkelijk te combineren zijn met de inhoud van elke fashionista haar garderobe. Zijn schoenen staan voor hoge hakken, maar lopen, dankzij de Italiaanse luxe-uitvoering bijzonder comfy! Thank god! Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% handgemaakt. Schoenen die je op en top vrouw maken!

De herfst- en wintercollectie is een verleidelijke mix van overtuigende klassiekers en eigenzinnige ontwerpen. Oordeel zelf maar ladies

Eigen stiletto's ontwerpen

Altijd al gedroomd van je eigen, unieke stiletto’s? Vanaf deze winter kan elke vrouw haar deepestdarkest fantasy bij deze stilettoprins loslaten. Stefan koppelt hierbij zijn vormen aan jouw persoonlijke smaak. Dé perfecte bruidshakken of schoenen vol warme herinneringen. U vraagt, Stefan maakt! Ook de gepersonaliseerde ontwerpen worden met de hand gemaakt in het noorden van Italië door dezelfde getrainde ambachtslui die de seizoenscollectie maken.

Nog een leuk detail: Als aandenken aan hun 1ste ontmoeting ontwierp Stefan Meuwissen een gepersonaliseerde schoen voor Axelle Red! Maak kennis met de Maria esclusivo AR stiletto. Is deze prins niet om op te eten?!

Ook tot over je stiletto's verliefd op zijn werk? Geen stress, voor een gepersonaliseerde versie en/of zijn wintercollectie kan je terecht in de Bretheistraat 93 in Genk. En er is ook nog de website!

Met medewerking van Christelle Habimana.

page loaded