Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best Dressed: MTV Video Music Awards

Door Catherine op 29.08.2013

Oké, ondertussen hebben we allemaal een paar dagen gehad om het optreden van Miley Cyrus & de reünie van *NSYNC te verwerken. Hoog tijd dus om modegewijs terug te blikken op de MTV Video Music Awards, die zondagavond in Brooklyn, New York, werden uitgereikt.

Op de rode loper a whole lotta stars, in heel wat geweldige - of gewoonweg hilarische - outfits.

Onze favorieten in 3 categorieën.

The Good

Lady Gaga is back! Haar optreden was 1 van de hoogtepunten van de avond - de single Applause zit nog steeds in ons hoofd - & de zangeres schitterde in een coole floorsweeper van Prabal Gurung. Taylor Swift zag er dan weer uit om door een ringetje te halen in een klassieke Hervé Léger.

Girls-ster Jemima Kirke deed haar bohoreputatie alle eer aan, terwijl Naya Rivera - ook wel bekend als sexy Santana uit Glee - Lima Heights representte in Sen Couture.

Selena Gomez ging voor good girl gone bad met haar halve jurk van Atelier Versace & Allison Williams - ook uit Girls - hield het braaf, maar stijlvol in Valentino.

Scoorde verder nog stijlpunten bij ons: de immer hete Rita Ora (boven) in haar zwanenjurk.

The Badass

Niemand is een badder bitch dan Lil Kim, die de troon van haar eigen hood Brooklyn nog maar eens kwam opeisen in een ghetto fabulous outfit. Ook Macklemore - hier met Ryan Lewis - koos voor over the top & loving it.

in zijn eigen woorden: this is f*cking awesome.

De familieleden Smith zagen eruit als de populairste kids van de klas, maar waarom kijkt Jaden altijd zo verbaasd?

En dankzij Ciara weet de hele wereld dat J.Lo niet de énige is die wegkomt met een see-through/feather/sequined dress

De robotrockers van Daft Punk gingen voor hun standaarduniform, net als fitness personality Richard Simmons - die term hebben wij niet verzonnen trouwens, check Wikipedia - die lekker casual poseerde. Love that guy.

The Ugly

Sorry, maar kan iemand ons vertellen uit welk met fastfood volgestouwd hol Busta Rhymes gekropen komt? En Ashanti de memo geven dat 2002 voorbij is - & haar duck face best wat oefening kan gebruiken?

Tenslotte: Liefste Katy Perry, we zijn fans, maar dit luipaardmisbaksel van Emanuel Ungaro kan echt niet door de beugel.

En over Miley Cyrus gaan we het zelfs niet hebben. Vintage Dolce staat niet automatisch gelijk aan goed, net als Robin Thicke op het podium dat hele twerk-debacle niet vergeefbaar maakt.

Got it?

Ok, thanks, bye

Foto's via Vulture.

page loaded