Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.P.C. x EASTPAK

Door Michael op 29.08.2013

Wat hebben urban rugzakkenmerk EASTPAK en het Franse label A.P.C. gemeen? Een democratische visie, hun revolutionaire houding en hun vastberaden temperament. Dat smaakt naar meer en daarom lanceren ze hun eerste gezamenlijke capsulecollectie

De collectie is geinspireerd door de iconische designs van EASTPAK, maar gaat helemaal back to basics dankzij de no-nonsens visie van A.P.C. Ze bestaat uit 3 verschillende stijlen, met elk een variant van een EASTPAK-logo. 

De classic backpack, de new and improved versie van de Authentic Wyoming rugzak van EASTPAK, is iets kleiner. Ook kreeg hij een upgrade met een afwerking in plantaardig gelooid leder, wat voor een duurzame en flexibele kwaliteit zorgt. Speciaal, want het leder krijgt zo een natuurlijke kleur die na een tijdje verandert en donkerder wordt. Je raakt er o.a. je laptop en waardevolle voorwerpen in kwijt, want hij heeft ook een antidiefstalzak inside.

Een tas voor in je dagelijks leven overal mee te zeulen met nét dat tikkeltje meer? Consider it done. De big backpack is jaloersmakend mooi, met zijn metalen details, melange boordband en dezelfde lederafwerking als de rest van de collectie. Het is een groter en chiquer alternatief voor de bag next door.

Voor de golfloving boys and girls is er de golftas, die rekening houdt met de echte wants and needs van de golfspeler. De tas heeft een kleine telescopische voet, opgevulde riemen en een opbergzak aan de voorkant die je ook kan gebruiken als regenscherm. Je krijgt er ook 4 bijpassende hoezen bij voor je golfclubkoppen en voor de driver, die de toepasselijke naam A, P en C kregen.

De collectie is vanaf september 2013 te verkrijgen in geselecteerde winkels en de prijzen beginnen vanaf € 150,-. Voor meer informatie check de Eastpak website en de A.P.C. webstore.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded