Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The magic of CLOSED!

Door Michael op 28.08.2013

We love a good campaign en de herfstcampagne van CLOSED heeft ons volledig in zijn grip. De foto’s van Collier Schorr komen pas tot leven na het zien van de campagnefilm gemaakt door de Berlijnse fotograaf en regisseur Jonas Lindström.  

In de video staat New York City centraal. Dit was de keuze van de nieuwe creative director Kostas Murkudis. De rauwheid en de puurheid passen perfect bij het DNA van CLOSED. Met een soundtrack van Westbam featuring Richard Butler ‘You need the drugs’ heeft de video dezelfde sfeer als de topclip van Lana Del Rey ‘Videogames’.

Het Italiaanse jeansmerk bewijst hiermee dat het klaar is voor een nieuwe wending met iemand zo jong als Murkudis aan de leiding. We like!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded