Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Poppy Delevingne for VERO MODA

Door Angelique op 28.08.2013

Het gekende Deense merk VERO MODA toonde ons een preview van hun najaarscollectie, met natuurlijk de Britse actrice en stijlicoon Poppy Delevigne in de hoofdrol. De shoot ging door in de Metropolitan University in Londen, een stad die gekend staat als de thuis van de 2 sisters Delevingne. De universiteit heeft een schitterende grafische architectuur die de winterlijn én het beeldschone model extra in de kijker zet. Instant love!

De collectie bestaat uit vrouwelijke en veelzijdige items. De mooi getailleerde jasjes, cardigans en knitwear kan je naar hartenlust combineren. De stuks hebben allemaal opvallende details met een stijl waarin elke shopaholic zich wel kan vinden. Zo upgraden ze een klassieke zwarte broek door langs het been een zijden strik toe te voegen. We zien ook veel schouderdetails, zoals shiny sequins als finishing touch op een lichte, gebreide cardigan. Dat winteroutfits niet allemaal donker hoeven zijn, bewijst het label met een prachtig gamma aan blauwe tinten

Je kan je uitleven in alle VERO MODA winkels en in hun online shop vanaf woensdag 21 augustus. Talking 'bout a countdown!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded