Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

For the love of espadrilles, one very last time: meet The Old House

Door Aline op 27.08.2013

I've fallen in love once again...

En dit keer is het geen oppervlakkige liefde, no fling, maar zeer oprecht: de prachtige espadrilles van The Old House are stuck in my head 24/7 als het op comfy & pretty footwear aankomt...

Meet Bibi, Gugi & James van der Velden, 3 creativo's die hun liefde voor avontuur, design & mode bundelen in The Old House.

Hun ontwerpen zijn hedendaags mixed met de rijke geschiedenis van hun jeugd waaruit ze hun inspiratie en creativiteit halen. 

De espadrilles zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar en gerecycleerde materialen daar waar mogelijk en geproduceerd in Spanje. 

Ladies, het leukste van al moet nog komen: voor de very reasonalbe price van €79,99 kunnen deze babies al de jouwe zijn!

Je zal ze (voorlopig) wel enkel nog online kunnen bestellen via de website van The Old House aangezien ze (nog) niet verkocht worden in ons Belgenlandje. 


                 Pic by Afterdrk

My ultimate favourite? De wink wink espadrilles die ik voor het 1st spotte op de instagram account van Dutch beauty, blogger & style icon Sabrina Meijer van Afterdrk

page loaded