Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Donatella movie

Door Astrid op 26.08.2013

Oké, zo heet hij niet echt, maar binnenkort – in de VS zal dit op zaterdag 5 oktober 2013 zijn - verschijnt de film ‘House of Versace’, which is basically een ode aan Donatella Versace. Wij zijn nu al dolenthousiast, want iedere Belmodo lover weet dat mode & cinema a match made in heaven zijn!

 

De biopic is gebaseerd op het boek ‘The House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival’ van Deborah Balls. Best. Book. Title. Ever! Veel dramatischer dan dit kan je een boek echt niet noemen… Ook de film zal gaan over de nasleep na Gianni’s dood, Donatella’s wild life & over hoe ze plots de big boss van het modehuis werd.

 

Gina Gershon zal de rol van Donatella op zich nemen. Moedige beslissing! Donatella’s beauty looks kopiëren is al een uitdaging op zich volgens ons. Dat Gina works as a blonde bewees ze al in Ugly Betty:


Gina totally has the Donatella look down!

Wij verwachten ons verder aan een overdosis glitter & glamour, een stevige portie drama en natuurlijk veel fashion! Hoewel de ’90s niet bepaald een hoogtepunt waren qua stijl, piekte de peroxide fashion queen in deze periode. Toeval? We don’t think so!

We hopen ook hier en daar een bekende Versace vriend te spotten in de prent. On the top of my head: Elton John, Elizabeth Hurley, Naomi Campbell, Elizabeth Taylor of J-Lo zijn de mensen die ik zou laten opdraven.J.Lo in iconic Versace op de Grammy awards in 2003.

Enige waar we wat triest om zijn is dat het hier om een televisiefilm gaat. Hallo, dé Donatella Versace verdient volgens ons rode velours zetels, popcorn en een plekje op het witte scherm!

page loaded