Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M Missoni popt up in Antwerpen

Door Bieke op 26.08.2013

Remember the Barcelona fun with M Missoni?

Die fun vind je begin september terug in hun pop up store hartje Antwerpen! Amaaaazing toch? Vanaf de 1ste week van september kunnen fashionista’s terecht in de Schuttershofstraat 35. De tijdelijke winkel blijft geopend tot het einde van het jaar 2013

Wat mag je verwachten van de pop up store? Je zal binnenwandelen in een eenvoudig en minimalistisch interieur met hier en daar een knipoog naar M Missoni. Je shopt er een total look bij elkaar tussen de kleding- en accessoirecollectie FW2013. Voor iets fris en kleurrijk, stoer en chic moet je bij M Missoni zijn!

Wij bij Belmodo zijn gek van M Missoni’s patronen en prints. Ze hebben iets levendigs en zorgen voor een unieke stijl. Must-visit store voor zij die zich willen onderscheiden! Bekijk de FW2013 collectie alvast op hun website.

M Missoni
Schuttershofstraat 35
2000 Antwerpen
03/225.38.57

Happy shoping, loves

page loaded