Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

One last summer trend…

Door Astrid op 24.08.2013

Ik ben nog helemaal niet klaar om aan dikke truien, sokken en winterjassen te denken. I’ll choose sandals over boots any day! Dan maar een artikel over de must-have shoes van de zomer: Ancient Greek Sandals.

Naar mijn mening is het nog ongeveer 2 weken toegelaten om over sandalen te praten. Nu het nog even kan, wijd ik graag een post aan de populairste open schoen allertijden: de platte Griekse sandalen. Easy, altijd stijlvol en über trendy! En Ancient Greek must be hét go to label wanneer je nog op zoek bent naar dat perfecte paar om de zomer in af te sluiten. Kijk mee en enjoy!

Wie wil nu geen zo’n schoenen met vleugeltjes aan? Ook celebs als Candice Swanepoel, Maria Sharapova, Sarah Jessica Parker, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Naomi Watts, Rihanna, Amy Adams & Emma Watson zijn ondertussen helemaal verkocht!Wat denken jullie, nog 1 paar om de het SS2013 seizoen officieel af te sluiten? Vanaf € 150,- via de Ancient Greek Sandals webshop

page loaded