Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crazy for Karssen!

Door Tiany op 24.08.2013

Zoe Karssen ... Deze naam zou ondertussen bij iedere fashionista een belletje moeten doen rinkelen. Het jonge Amsterdamse merk is wereldbekend voor hun leuke T-shirts, sweaters en sweatpants. Met hun oog op comfort en een grote dosis humor verovert dit merk al snel je hart. I like!

Zoe en Quince Karssen halen hun inspiratie altijd uit alle mogelijke hoeken: muziek, rock ’n roll, stijliconen,… En it works. Voor de herfst heeft het duo een fantastische collectie klaar staan met veel oranje, zwart en electric blue en met rake opschriften als ‘enfant terrible’ of ‘blondes have more fun’.


Het jonge label is ook al opgepikt door verschillende jonge Hollywood actrices als Rachel Bilson, Mila Kunis en Emma Roberts. De vleermuis T-shirt is niet de enige top die reeds de it-piece status bereikte. Ook de ‘Madame’ T-shirt en de ‘crème de la créme’ truien zijn al een echte hype.

Een stuk bemachtigen kan online en in verschillende boetieks. Een overzicht van de verkooppunten vind je op hun website.

We can’t wait for the weekend to chill in our favorite Zoe Karssen sweater!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded