Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Personal jewelry by Anne Zellien

Door Tiany op 23.08.2013


Sinds Carrie Bradshaw er 1 droeg in Sex and the City zijn we helemaal fan van gepersonaliseerde halskettingen. Heb je er nog geen in je bezit? De webshop van Anne Zellien is the place to be! Je naam of inspirerende woorden rond je nek of zelfs een huwelijksaanzoek? Op de webshop kan je makkelijk jouw persoonlijk juweel ontwerpen. De woorden die je wil, met of zonder bedeltje, volledig in zilver vervaardigd.

Je kon al langer bij Anne Zellien terecht voor haar Sentimental Jewelry, tijdloze juwelen met een boodschap. Het handige is dat je vanaf nu je eigen ontwerp volledig in 3D kan bekijken via de computer en toch gaat het niet om een ontworpen lettertype. Het handschrift van Anne Zellien werd hiervoor gedigitaliseerd zodat jouw boodschap er handgeschreven uitziet. Cool right?

Een tijdloos, uniek exemplaar dat volledig bij jou past? Je kan het op de webshop van Anne Zellien ontwerpen en 10 dagen later loop jij rond met een halsketting dat écht niemand anders heeft. Start to design ladies!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded