Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gezocht mannelijk model!

Door Koen op 23.08.2013

Dat we bij Belmodo fan zijn van de Genkse schoenenontwerper Stefan Meuwissen, kon je al lezen in het artikel: Stefan Meuwissen: Pure vrouwelijkheid

Supervrouwelijk, sexy en out of the box. Beter kan je de schoenen van Stefan Meuwissen niet omschrijven. Dames met last van hoogtevrees krijgen waarschijnlijk al angst bij het zien van deze fabulous footwear want herfst is bij Stefan Meuwissen geen excuus om voor platte laarzen te gaan. Hakken van 10,5 cm zijn geen uitzondering in zijn najaarscollectie, maar dankzij de Italiaanse luxe-uitvoering lijkt het alsof je op wolkjes tussen de vallende bladeren slentert.

Sinds deze winter is het ook mogelijk om jouw droompaar te laten ontwerpen door Stefan Meuwissen. Is schoenen zoeken voor jou een mission impossible? Ga lekker exclusief en laat het paar gewoon maken door de Italiaanse ambachtslui waar de Limburger mee werkt. 

A pair of your very own? Sinds dit jaar kan je in de boetiek van Stefan Meuwissen terecht in de Bretheistraat 93 in Genk.

But hold it! Voor je naar Genk snelt, willen wij nog graag een warme oproep doen naar de mannelijke modellen onder jullie.

Ben je groot (min. 1.80m) en breedgeschouderd of ziet je lief, broer of buurjongen er zo uit en heeft hij zin om samen met onderstaande super lady deel uit te maken van de kortfilm van Stefan Meuwissen? Open dan vliegensvlug je mailbox, mail een foto naar [email protected] en hou zaterdag 28 en zondag 29 september 2013 alvast vrij!

In ruil voor je stoere medewerking krijg je je naam in de aftiteling en een boost voor je portfolio natuurlijk! Mailen kan nog tot zondag 8 september 2013 dus no room for doubt! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded