Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get sporty met Adidas!

Door Bieke op 23.08.2013

Fashion & sport: niet altijd een geslaagde combo… Gelukkig bewijst Adidas dat er uitzonderingen op de regel zijn! Elk jaar slaagt het sport brand er in om met een stoere maar vrouwelijke collectie op de markt te komen. Actief bezig zijn en er tegelijk fabulous uitzien, who wouldn’t sign up for that?

Ook dit najaar bombardeert Adidas ons met te gekke stuks voor elke fashion forward lady. De Originals collectie bevat verschillende tassen, jassen, truien, broeken, T-shirts en schoenen om ook naast het sporten te dragen. Ga je voor stijlvol zwart of grijs, of mag er een gewaagdere print aan te pas komen? It’s all up to you!

Alle kledingstukken zijn geïnspireerd op het rijke sportverleden van Adidas, maar stralen een trendy streetstyle look uit. Coole, comfortabele en kwaliteitsvolle kleren: check! Eyecatchers zijn de sneakers met de zwart-witte lijnen, de rugzakken met animal prints en de bomber jacket.  

Heb je wat streetstyle inspiratie nodig of wil je enkele stukken uit deze collectie scoren? Ga zeker eens kijken in de online store van Adidas.

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded