Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive jewellery : Kim Mee Hye

Door Tiany op 20.08.2013

Juwelen zijn 1 van de persoonlijkste zaken die er bestaan. Je kan veel afleiden over een persoon uit de juwelen die ze dragen. Het draait dan ook allemaal over een merk vinden that’s totally you. De Belgische ontwerpster Kim Mee Hye biedt met haar lijn simplistische, tijdloze ontwerpen. Perfect voor iedere dag.

Kims ontwerpen hebben als uitgangspunt ‘Home is where the heart is. My heart is wherever I am.’. Met de natuur, spiritualiteit en emoties als inspiratiebron, dragen haar ontwerpen een bepaalde ruwheid in zich. De juwelen worden allemaal met de hand vervaardigd in België uit zilver en goud.

In haar stukken speelt ze met texturen en verwijzingen naar de natuur, zoals hertenkoppen en takken. Met een kruis als hanger verwijst ze rechtstreeks naar spiritualiteit. Niet alleen de juwelen, maar ook de verpakkingen zijn uniek. De transparent plexi doosjes vervolledigen de stijl van haar juwelen.

In case you’re wondering… Aan deze exclusieve juwelen hangt natuurlijk wel een prijskaartje vast. Voor een overzicht van de verkooppunten kan je terecht op haar website.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded