Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pirelli Preview: the supermodel edition

Door Astrid op 19.08.2013

De Pirelli 2014 kalender is er... nog niet helemaal en de kans dat je er effectief eentje in handen krijgt is slim to none, maar de sneak peak foto’s van de legendarische kalender zijn all over the internet. Dit jaar is trouwens de 50ste verjaardag van de beroemde Pirelli kalender. Dubbel feest!Voor de 50ste verjaardag mag het al eens wat meer zijn, dus de starring list is er eentje om ‘u’ tegen te zeggen: Miranda Kerr, Helena Christensen, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Alek Wek & Karolina Kurkove. Wij krijgen al een voorsmaakje van de exclusieve kalender waar ook fotografen Patrick Demarchelier en Peter Lindbergh op te zien zijn.

Geen birthday suits blijkbaar dit jaar maar legs, legs & nog eens legs! Op de groepsfoto’s zien we supermodellen in een wit shirt of zwarte jumper, met verder alleen Louboutins aan. Vogue UK noemt het “a discreet sexy feel”. Kinda takes us back to the 90’s supermodellen foto’s van mister Lindbergh.

Op de echte foto’s blijft het nog wachten tot november. De wereldberoemde Pirelli wordt echter uitgedeeld aan vaste klanten en besties van de bandenfabrikant. Deze kalender in iedere garage in België tegenkomen, zou inderdaad de exclusiviteit naar beneden halen. Hopelijk zijn de foto’s soon, very soon te zien op de Pirelli website!

Foto’s via Vogue UK

page loaded